11 Aralık 2011 Pazar

www.aydancag.com



Merhaba,

Bugün sizlerle insan kaynakları alanında güzel paylaşımlarda bulunan bir siteyi paylaşmak istiyorum. Öncelikle site sahibesini tanıtmakla başlayayım:)

Aydan Çağ, 1986 Adana doğumlu. 2009 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi İşletme Yönetim Organizasyon Uzlanım Dalını yüksek onur öğrencisi derecesi ile bitirdi. Aynı zamanda ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezundur. 2011 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesinde İşletme Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını “Algılanan Örgütsel Adaletin Örgütsel Sinizme ve İşten Ayrılma Niyetine Etkisi” konulu tezi yazarak bitirdi.

İnsan kaynakları alanında çalışmaya Aras Kargo’da İnsan Kaynakları Yönetmen Yardımcısı pozisyonu ile başladı. Mavi yaka işe alım, personel özlük işleri, çalışan memnuniyeti süreçlerini yürüttü.
Sonrasında Yeniinsan İnsan Kaynakları Danışmanlık Firması’nda Seçme ve Yerleştirme Uzmanı olarak görev aldı.

İnsan Kaynakları Danışmanı olarak mesleğine devam etmektedir.

Kendisiyle İletişim için:
https://www.facebook.com/aydancag
https://twitter.com/#!/aydancag
http://tr.linkedin.com/in/aydancag
http://friendfeed.com/aydancag

www.aydancag.com adresi yaklaşık 1 yıldır faaliyet göstermektedir. Aydan Hanım'ın sitesi insan kaynakları alanıyla ilgilenen öğrenciler, yeni mezun gençler ve kariyerinin başlangıcında olan kişiler ve profesyoneller; kendisini geliştirmek isteyenler ve bilgi sahibi olmak isteyenler için çok güzel platform. Ben bu sitede yayınlanan her yazıyı takip ediyorum ve zevkler okuyorum. Sizlere de tavsiye ederim. Aydan Hanım'a yayın hayatında başarılar diliyorum ve kendisinden bol bol güzel yazılar bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

 

Başka Bir Anne Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos